Valilik'ten futbolculara malzeme desteği

Valilik

İl Genel Meclis tarafından geçtiğimiz yıl Kırıkkalespor'a ve amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapılması konusunda kara uygulamaya geçti. Yapılan törenin ardından malzemeler tek tek tanıtıldı.

BÜYÜK KATILIM

Yapılan ihalenin ardından alınan 100 bin liralık malzemeler,  Kırıkkalespor’a teslim edildi.Kırıkkalespor kulüp binasında yapılan malzeme teslim törenine Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Emniyet Müdür Hasan Onar, Gençlik Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, MKE Bölge Müdürü Tayyar Pehlivanlı, Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş, yönetim kurulu, Teknik direktör Nihat Baranve futbolcular katıldı.

TÖREN YAPILDI

Geçen yıl İl Genel Meclisinde görüşmesi yapılan ve karara bağlanan Amatör Spor kulüplerine malzeme alımı ve yardımı konusu dün ki törenle hayata geçti. Yaklaşık 100 bin lira civarında malzemenin Kırıkkalespor ve Amatör spor kulüplerine dağıtımı yapıldı. Malzeme dağıtımında konuşan Kırıkkalespor kulüp Başkanı Metin Karakuş bugüne kadar desteklerin esirgemeyen il protokolüne teşekkür etti. Karakuş “ Kırıkkalespor bu şehrin markası. Bu markayı layık olduğu yere taşımaya çalışıyoruz.”dedi.

ALDIĞIM KARAR HAYATA GEÇTİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,Kırıkkalespor’da bulunmaktan memnun olduklarını malzeme dağıtım töreni nedeniyle bir araya geldiklerini söyledi. Saygılı “Ben il genel meclisi Başkanı iken bu kararı almıştık. Devlette işleri maalesef çok hızlı ilerlemiyor. O gün İl genel Meclisi Başkanı iken bugün Belediye Başkanı olarak buradayım. Kendi meclisimizin aldığı bir kararı hayata geçiriyoruz. Biz malzemeleri hizmetinize sunmak için geldik. Biz sizden ne bekliyoruz. İyi futbol iyi sonuçlar ve başarı bekliyoruz. Geçen hafta aldığınız galibiyet bize moral verdi. Kırıkkalespor inşallah eski parlak günlerine döner. Bu sene umutluyuz.”diye konuştu.

ÇOK İYİ BİR TARAFTAR KİTLESİNE SAHİP

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, yaptığı konuşmada malzeme yardımı yapmaktan mutlu oldukların söyledi. Vali Kolat, “ Bir spor takımı şehre ne kattığını geçtiğimiz yıllarda çalıştığım Sivas’ta gördüm.ŞehirSivasspor’un maçı olduğunda müthiş bir hareketlilik yaşıyordu. Tabi bu şehirdeki birlik ve beraberlikle oluyordu.   Bu anlamda Kırıkalespor’da zamanında 1.ligde oynayana bir takım olarak aynı heyecanı yaşamış bir kulüp. Bu heyecanı tekrar yaşatmak istiyoruz.Aynı özlemi hala yaşıyor. Çok iyi bir taraftar kitlesine sahip. Bizim direk maddi yardımda bulunma sansımız olmuyor. Bu şekilde malzeme yardımında bulunabiliyoruz. Birde sponsorlar ve destek vermek isteyenlere öncü oluyoruz. MKE Kurumunun desteğini unutmamamız gerekiyor. Bu güzel kulüp binasını birçok giderini karşılıyor. Sizden istediğimiz biraz daha fazla çalışarak biraz fazla gayret göstererek hedefe ulaşmanız. Kırıkkalespor olarak sizlerden beklentimiz var. Probleminiz olduğu zaman bizler her zaman yanınızdayız” ifadesini kullandı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ